Címkék

adrenalin (4) állás (1) állat (1) állatkerti séta (1) állóképesség (1) backstage (1) bagjump (1) basejump (1) bmw (1) boa (1) boldogság (1) bringa (1) Bruce Lee (1) burning man (1) bűvész (1) cápa (1) chill out (1) chuck norris (1) Chuck Norris (1) doboz (1) drift (1) dubstep (1) egér (1) egyensúly (1) epic (1) erő (1) fegyver (2) felhők (1) felnőtt (1) férfi (1) freerun (1) futás (2) gitár (1) gyerek (1) híd (1) hullahop (1) idő (1) interjú (1) JCVD (1) jcvd (1) jövő (1) kaja (1) keksz (1) köd (1) kosárlabda (1) kötél (1) kutya (1) led (1) leisure dive (1) littel (1) logika (1) lövés (2) macska (1) magasság (3) medence (1) mellkasszőr (1) mosoly (1) munka (1) napfelkelte (1) nők (1) nyúl (1) parkour (1) pillanat (1) ping-pong (1) Planica 400 (1) póz (1) rain forrest (1) red bull (1) relax (1) robot (1) San Francisco (1) sebesség (2) skywalking (1) slowmo (1) smartegg (1) sport (1) stuart (1) száguldás (3) szalag (1) szél (1) szex (1) szikla (1) találmány (1) tánc (1) tatu (1) természet (2) timelapse (1) tollpihe (1) tricking (1) trükk (1) ugrás (6) ugró-pörgő (1) ügyesség (1) utcazene (1) video (1) volvo (1) zene (1) zongora (1) zoo (1) zuhanás (1) Címkefelhő

A trickingesek válaszolnak a két öregnek, Chucknak és Van Dammenak

Felhördült a világháló, nehogy már a két antiK-krisztust bálványozzuk. Hol vannak már Chuck ugró-pörgő rúgásai. Viszonyítási alapnak nézzünk csak kicsit bele a múlt filmtörténeti szánalomgyárába (mellkasszőrtépés 0:32-nél zokogós)!

A trónkövetelők bemutatkoznak... TRICKING jegyezzük meg ezt a new wave sportágat. Ettől bizony még a címben említett két spárgázó öreg is megszeppen és talán nyálat is csurgat a kispárnára. A kölkök valóban nem gyengék. Ki merem jelenteni, hogy az ugró-pörgő rúgás új dimenziója kezd kibontakozni ezzel az akrobatikus sporttal. Csak tessék csak tessék faljuk a cuccot, íme egy bajnokság a témában (szigorú HD lassított felvételekkel):

Itt egy patent kis összecsapás:
Tricking vs. extreme Taekwondo

Zárásnak emeljük még ki Vellut, akitől nem kérnénk egy koreográfia végi állast, 

vagy egy könnyed koponyalékelő kakato-t sarokkal:

 
Update: Most kaptam egy mailt Chucktól... azt üzente, hogy vagy csettint és a komplett horzsol blog egy kósza finggá változik az interneten, vagy kiegészítem a bejegyzést a következő őszinte résszel: jók a gyerekek, de azért CHUCK NORRISTÓL SEM KÉRNÉK EGY ÁLLAST SAROKKAL. 
Hála az égnek megértő volt, mert volt "vagy" a mondatában, így választhattam. Kösz Chuck és remélem sikeres volt a mellszőr beültetés! JCVD még nem jelentkezett, valószínű épp tükrön ül az izgalomtól.

2013.12.19. 23:46 Lehor Zsolt

Szólj hozzá!

Címkék: tricking Chuck Norris JCVD Bruce Lee ugró-pörgő mellkasszőr

A bejegyzés trackback címe:

https://horzsol.blog.hu/api/trackback/id/tr675700526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása